MAKING

INTERIORS

JOYFUL

WINKEL

SPELL

LABEL

Spell is een Nederlands ontwerplabel opgericht in 2007. De naam Spell is gekozen om onze voorliefde voor design en kunst te illustreren. Spell staat synoniem voor invloed, aantrekkingskracht en betovering, een krachtige ervaring die verrast, meesleept en onze passie voor innovatieve creaties en hoogwaardige kwaliteit weerspiegeld.

 

MOTTO

'Creations from a playful industry' en 'Making interiors joyful' zijn uitspraken die we dagelijks gebruiken en nastreven. Een reis begint altijd met het vrolijk maken van de mensen om je heen. Dit doen wij door creaties tot leven te wekken die toegankelijk zijn voor zowel thuisgebruik als contractuele omgevingen.

 

INSPIRATIE

Onze inspiratie is afkomstig uit de oude Nederlandse industrie, haar unieke kennis, multiculturele invloeden en de menselijke interactie. Het resultaat is mede te danken aan een intensieve samenwerking tussen gebruikers, winkeliers, leveranciers, fabrikanten en creatieven.

 

OMGEVING

Al onze producten worden met respect voor het milieu ontworpen en geproduceerd in Nederland met moderne productietechnieken volgens de hoogste normen. Wij streven ernaar om met onze kennis van kwaliteit en traditie ontwerpen te maken die verrassend, uitgesproken en eerlijk te produceren zijn.

 

AMBITIE

Onze ambitie is het creëren van interieurproducten die inspirerend, innovatief en verfrissend zijn, een eigen karakter hebben én de eigenschap om tot de verbeelding te spreken.

 

spell-online.com

ADRES

Zwaanshals 291a

3035 KH Rotterdam

OPEN

wo - vr

za

10:00 - 17:30

10:00 - 17:00

SOCIAL