GOODS IS INITIATIEFNEMER VAN DE ONTWIKKELING VAN NIEUWE PRODUCTEN, OF ONTWERPERS BENADEREN GOODS MET EEN IDEE OF ONTWERP.

WINKEL

Goods

Goods werd in 1995 opgericht, geïnspireerd door de oeroude gewoonte van de mens om elkaar cadeaus te geven. Inmiddels brengt Goods een prominente collectie interieur-accessoires en kleinmeubelen, ontworpen door Nederlandse designers. Deze ontwerpers zijn zowel internationaal erkend als jong en startend talent.

 

Goods is initiatiefnemer van de ontwikkeling van nieuwe producten, of ontwerpers benaderen Goods met een idee of ontwerp. Als het product en ontwerp in de Goods collectie passen, wordt samen met de ontwerper gewerkt aan het productierijp maken van het ontwerp. Producten van Goods zijn inmiddels te vinden in de belangrijke internationale musea, zoals het Museum of Modern Art in New York en het Design Museum in IJsland. Ook wordt de Goods collectie wereldwijd verkocht. Veel van de Goods producten kunnen tevens vertaald worden naar speciaal op maat gemaakte relatiegeschenken, in kleine of grote oplagen.

 

goodz.com

ADRES

Zwaanshals 291a

3035 KH Rotterdam

OPEN

wo - vr

za

10:00 - 17:30

10:00 - 17:00

SOCIAL